Innergy Coaching Company is opgericht door Karlijn Hendriks.

Lees hier meer over mij.

Coaching

Als coach help ik jou bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Ik ben een  enthousiaste, directe en humorvolle coach. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en ik kan me gemakkelijk verplaatsen in anderen.

Kwaliteit vind ik belangrijk; hierom ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Jouw voordeel? Ik ben erkend als professioneel coach en ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO.

Karlijn-Hendriks-Coach-Leiden-Oegstgeest

Privé

Ik ben opgegroeid in een dorpje in de buurt van Nijmegen, daarna gewoond, gestudeerd en gewerkt in Breda, Berlijn, Londen en Amsterdam en inmiddels woon ik alweer 9 jaar in Oegstgeest, samen met mijn man en ons zoontje. Binnen 10 minuten ben ik op het strand van Noordwijk of Katwijk. Hier zoek ik graag de rust op voor een wandeling in de duinen.

Vrijheid is een belangrijke waarde in mijn leven. Ik kom het best tot mijn recht wanneer ik mij vrij voel en kan doen wat goed voelt. Natuurlijk lukt dat niet altijd, maar hier streef ik wel naar. Ik heb een passie voor de Spaanse taal, de culturen én het dansen. Ik dans Salsa en Bachata, dit is voor mij intens genieten en hiermee kan ik mijn hoofd even helemaal leegmaken. 

Zakelijk

Een studie internationaal hogere Hotelschool en 8 jaar werkervaring als manager en coach in de hospitality industrie. Hier heb ik geleerd dat ik mijn energie haal uit het ontwikkelen van collega’s of afdelingen. Het is mijn missie om anderen verder te helpen en te inspireren. Voor mij niets mooiers dan iemand te zien groeien of opbloeien. Hierom ben ik me gaan verdiepen in coaching en werkgeluk. Binnen het facilitair bedrijf waar ik werkte heb ik verschillende projecten mogen begeleiden op het gebied van (persoonlijke) ontwikkeling en werkgeluk. Daarnaast ben ik mijn eigen onderneming gestart. Ik heb dit vervolgens een tijdje gecombineerd met parttime werk voor de Nationale Politie als Vitaalcoach waar ik workshops, trainingen en 1-1 coachtrajecten verzorgde. Momenteel werk ik volledig zelfstandig. 

Klik hier om mijn LinkedIn profiel te bekijken.

Opleidingen

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) – SeeTrue (Geaccrediteerd door NOBCO)

Voedingsdeskundige – CIVAS (Geaccrediteerd door BATC, CAT, KTNO, NVST, VBAG)

Beroepsopleiding Vitaliteitscoach (incl module stress- en burnoutcoaching) Balansgroep, (Geaccrediteerd door KTNO, BATC en VBAG, erkend door NOBCO)

Registeropleiding Life & loopbaancoach – Balansgroep (Geaccrediteerd door NOBCO/EQA op Practitioner niveau, Post HBO en KTNO)

Gelukscoach – Heart4Happiness (Geaccrediteerd SNRO, CRKBO)

Kennismaken? Neem contact op voor een vrijblijvende intake.