ONTDEKKEN WAT DE VOLGENDE STAP IS IN JOUW LOOPBAAN?

Weet je niet wat je wilt? Of weet je het wel maar durf je je droom niet na te jagen? Je wilt iets veranderen in je loopbaan maar je weet niet wat, hoe, je durft niet of je loopt vast. Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven waar we vaak veel tijd aan besteden. In welke fase van je loopbaan je je ook begeeft, zorg dat je werk doet dat bij je past en waar je voldoening uit haalt.

Loopbaancoaching gaat je helpen bij:

Loopbaancoach-online

Hoe werkt het?

Na de kennismaking starten we het traject met het vaststellen van jouw doelen.

In de eerste fase staat het ontdekken centraal; wie ben je? Wat zijn jouw kwaliteiten maar ook jouw valkuilen. En wat past bij jou? Wat zijn je waarden, jouw drijfveren en waar krijg je energie van? Waar ben je goed in? En natuurlijk wat wil je? We gaan actief aan de slag met verschillende opdrachten en testen zodat jij deze vragen voor jezelf kunt beantwoorden. Je zult merken dat deze eerste fase je veel inzichten geeft.

Met alleen inzichten kom je er echter niet. Om die verandering teweeg te brengen ga je daadwerkelijk aan de slag. Dit doe je door het stellen van concrete en realistische doelen en acties. Ik begeleid je in dit proces. Niet alleen bij het stellen van deze doelen en acties, maar ook bij de uitvoering. We gaan de uitdagingen die je hierin tegen komt aan. Waar loop je tegen aan en hoe kun je jouw ‘maren’ overwinnen. Je krijgt opdrachten mee om thuis uit te voeren. Je kunt dus in jouw eigen omgeving actief werken aan jouw ontwikkeling.

klaar om je carièrre een boost te geven?