The Innergy Company is opgericht door Karlijn Hendriks. Lees hieronder meer over haar!

Coaching

Als coach help ik jou bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Ik ben een positieve, enthousiaste, directe en humorvolle coach. In de coaching combineer ik mijn intuïtie met mijn analytisch vermogen om de juiste snaren te raken/ snel de rode draad te ontdekken. Ik sta erom bekend dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij en ik kan me gemakkelijk verplaatsen in anderen.

Kwaliteit vind ik belangrijk; hierom ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Jouw voordeel? Ik ben erkend als professioneel coach en ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO.

Privé

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Nijmegen, daarna gewoond, gestudeerd en gewerkt in Breda, Berlijn, Londen en Amsterdam en inmiddels woon ik alweer 5 jaar in Oegstgeest, waar ik naartoe ben verhuisd voor de liefde. Binnen 10 minuten ben ik op het strand van Noordwijk of Katwijk, waar ik wekelijks te vinden ben voor een wandeling, kop koffie, etentje of wijntje. Ik ben gek op het strand!

Vrijheid is een belangrijke waarde in mijn leven. Ik kom het best tot mijn recht wanneer ik mij vrij voel, kan doen wat goed voelt en wat ík wil. Natuurlijk lukt dat niet altijd, maar hier streef ik wel naar. Zo houd ik ontzettend van reizen, met name in Midden- en Zuid Amerika. Ik heb een passie voor de Spaanse taal, de culturen én het dansen. Ik dans meerdere malen per week Salsa en Bachata, intens genieten en mijn hoofd even helemaal leegmaken. Daarnaast ben ik enorm leergierig. Ik zorg altijd voor voldoende uitdaging in mijn leven en ben veel bezig met mijn ontwikkeling. Dit zoek ik vooral in mijn werk en studies.

Ik zou mijn levensstijl omschrijven als actief en gezond. Ik sport graag, eet gezond en vind het heerlijk om te koken en bakken. Mijn motto: je hebt maar 1 lijf dus zorg er goed voor!

Zakelijk

Een studie internationaal hogere Hotelschool en 8 jaar werkervaring als manager en coach in de hospitality industrie. Hier heb ik geleerd dat ik mijn energie haal uit het ontwikkelen van collega’s of afdelingen. Het is mijn drijfveer om anderen verder te helpen en te inspireren. Voor mij niets mooiers dan iemand te zien groeien of opbloeien. Hierom heb ik besloten de switch te maken naar coach. Ik heb verschillende post-hbo opleidingen gevolgd op het gebied van Gelukscoaching, Life- en Loopbaancoaching en Vitaliteitscoaching.

Klik hier voor mijn LinkedIn.

Hoe het allemaal begon

KOPJE KOFFIE DRINKEN

hallo hallo

 

SINDS 2017 

hallo hallo

ONZE VAARDIGHEDEN

Loopbaancoaching 95%
Lifecoaching 95%
Stress- en burnout coaching 95%
Vitaliteitcoaching 95%

Kennismaken? Kom een (virtueel) kopje koffie met ons drinken!

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.