Ontdekken hoe jij je weer fit kan voelen?

Een gebrek aan vitaliteit kan veel oorzaken hebben zoals te veel stress, een ongezonde leefstijl, uitdagingen in je privéleven of op je werk. Vaak heeft het één ook effect op het ander. Hierom heeft vitaliteitscoaching een integrale aanpak waarbij er wordt gekeken naar de fysieke, emotionele en mentale aspecten in je leven. Denk hierbij aan voeding, beweging, ontspanning, slaap, emoties, zelfbewustzijn, gedachtes en zingeving.
De focus ligt op het herstellen van de balans en je leert hoe je op lange termijn beter in staat bent om die balans te behouden. 

Vitaliteitscoaching gaat je helpen bij:

Vitaliteitscoach-Leiden-Oegstgeest-energieke-vrouw

Hoe werkt het?

Na de kennismaking starten we het traject met een eerste analyse, hoe sta je ervoor? We zullen de coachvraag vaststellen: jouw doelen en wensen. Wat wil je bereiken? Je krijgt een inschatting van het aantal sessies dat ik denk dat je nodig hebt.

Vitaliteit is een breed begrip. Ik stem het traject af op jouw behoefte. Afhankelijk van jouw doel werken we stap voor stap aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Hierbij kun je denken aan:

  • Praktische tips om gezonder te eten, beter te slapen, meer te bewegen en te ontspannen
  • Ontdekken waar jij energie van krijgt
  • Prioriteiten stellen
  • Omgaan met stress
  • Omgaan met emoties

Wat je doel ook is, we kijken samen naar de stappen die je kunt zetten om jou verder te helpen naar een energiek leven!

klaar voor meer energie en balans?